zondag 8 juni 2008

Scrap-a-ganza


Het was een echt last minute besluit..... om half negen vanmorgen besloten Anne en ik dat we toch een dagje naar Scrapaganza gingen. Het was dit jaar in Noordwijkerhout, dus lekker dichtbij.


Bij aankomst konden we nog twee workshops boeken. We zijn begonnen met een workshop van Lance Armstrong (aka the rusty pickle man) color my world. Het idee van de workshop was leuk, maar het ging zooooooo achterlijk snel dat het niet bij te benen was (en ik hou van speed scrappen). Wel leuk om een keer een workshop van hem te volgen. Het was alleen weer een complete afgang dat Anne en ik allebei onze snijmatten vergeten waren. Gelukkig konden we bij Hennie van handig werk ieder een stuk karton gebruiken. We hebben hier wel weer vreselijk om gelachen en waren waarschijnlijk weer aan de andere kant van het hotel te horen.
Daarna hebben we lekker gelunchd en geshopt... Er waren leuke aanbiedingen voor de prima bloemrekjes, en we hebben weer lekker bijgeklept met bekenden.

'S middags hebben we nog een workshop gevolgd van Luxe designs. Color me silly (geloof ik)
Een leuk boekje en op een vriendelijker tempo dan de ochtend workshop. Het was dus een groot succes en volgend jaar ga ik zeker een nachtje slapen. Lijkt me erg gezellig!1 opmerking:

Frumpies world zei

Wat een ontzettend gaaf bloemenrekje, wil ik ook.....!!!!! Fijn dat jullie zoveel plezier gehad hebben....xxxWendy.